Koronakevät paljasti toimitusten digivalmiudet: Uusi blogiteksti julkaistu

Keräsimme Media Work 2030 -hankkeessa keväällä 2020 haastatteluaineiston, joka sisältää haastattelut 30 mediatyöntekijältä. Kartoitimme mediatyötä, työhyvinvointia ja alaan liittyviä tulevaisuudennäkymiä – ja väistämättä tulimme puhuneeksi myös koronasta. Kokosimme havaintomme toimitusten siirtymistä etätyöhön blogitekstiksi Jyväskylän yliopiston JYUnity-lehteen. Pääset lukemaan blogitekstin Uutisia kylmästä saunasta: Korona toi esiin toimitusten erilaiset digivalmiudet tästä.

In the spring of 2020, we interviewed 30 Finnish media workers about their current work situation: The interviews covered digitalisation, experiences with technology, and remote working. Naturally, we also talked about COVID-19 and the effects of the pandemic on media work. We write about our interviewees experiences in a new blog post titled News from a Cold Sauna: How the COVID-19 pandemic revealed differences in Newsrooms’ Digital Preparedness published in the University of Jyväskylä’s JYUnity magazine.

Kuva/picture: Taras Shypka/Unsplash

Published by Minna Koivula

Journalism, good books and tea.

%d bloggers like this: